DE KANS VAN SLAGEN ZIT ‘M IN DE DETAILS

Zaken doen is leuk, een uitdaging en als je het goed doet winstgevend. Alleen hebben we er soms wel een vertekend beeld van. Moderne panden, mooie auto’s en luxe zakenlunches . U weet wel beter! Hard werken, lange dagen, files en even snel een broodje tussendoor.

Administrateurs en adviseurs zijn ook leuk. Alleen hebben sommigen er een wat vertekend beeld van. Statige panden, luxe auto’s en driedelige pakken. Wij weten wel beter. Kantoorruimte aan huis, mouwen opstropen, nog een uurtje doorgaan en even een broodje tussendoor.

Zaken doen is leuk, nóg leuker als er aan het einde van de rit wat over blijft. Voor uw bedrijf en ook een beetje voor ons bedrijf. Want ondernemen is leuk, maar daar gaat het niet alleen om…..

Ondernemen is ook voldoen aan regels en wetten, opgelegd door overheid, markt en maatschappij. Noodzakelijk, maar vaak lastig en tijdrovend. En tijd is juist voor een ondernemer het meest kostbaar. Dekens Administratie zorgt dat ondernemers tijd overhouden voor zaken waar ze wél goed in zijn.