BELASTING OF VERLICHTING?

Leuker kunnen we het voor u niet maken, wel makkelijker!
Alle ondernemers krijgen te maken met belastingen, dus u ook!

Voor veel ondernemers zijn de opgaven die de belastingdienst maandelijks, per kwartaal of jaarlijks eist een forse belasting. Toch wilt u optimaal gebruik maken van de fiscale faciliteiten en mogelijkheden en de zekerheid hebben dat uw belastingaangiften correct zijn, om achteraf niet met vervelende verrassingen te worden geconfronteerd.

Het spreekt voor zich dat wij u bijstaan met raad en daad zodat u niet meer belasting betaald dan strikt noodzakelijk. Hierbij is het uitgangspunt dat voorkomen altijd beter is dan genezen.

Dekens Administratie kan u van dienst zijn bij het verzorgen van de volgende belastingaangiften:

  • Omzetbelasting
  • Loonbelasting
  • Inkomstenbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Dividendbelasting

Tevens kan Dekens Administratie voor u alle correspondentie met de belastingdienst en eventuele bezwaar- of beroepsprocedures verzorgen. Uiteraard kunt u zelf kiezen welke belastingaangiften u door ons laat behandelen.

Voor u gemak hebben we een checklist inkomstenbelasting samengesteld van de gegevens die nodig zijn om de aangifte zo efficiënt mogelijk op te stellen. De recentste checklist vindt u onder de rubriek RECENTE BERICHTEN.

Verder hebben we een document met informatie samengesteld betreffende de regels met betrekking tot de btw verlaging bij renovatie van woningen.