Dekens Administratie is een klein administratiekantoor gevestigd in Bakkeveen en Leek, dat zich vooral richt op kleine en middelgrote ondernemingen uit verschillende branches en particulieren.

Ons motto is: uw zaak is onze zaak. Wij voelen ons zeer betrokken bij uw onderneming; alsof het de onze is. Bij alles is het uitgangspunt: wat zouden we doen als het echt onze onderneming was? Klantgericht, efficiënt, deskundig, betrouwbaar, flexibel en vooral: persoonlijk. Tevreden klanten, daar draait het bij ons om.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, kunt u ook op afspraak buiten kantoortijden bij ons terecht. We staan tenslotte te allen tijde voor u klaar!

Dekens Administratie is een administratiekantoor voor financiële en fiscale dienstverlening. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van:

Starters:
Wilt u een eigen bedrijf beginnen? Of bent u pas geleden gestart? Startende ondernemingen bieden wij een totaalpakket van diensten aan voor de begeleiding bij het starten van uw onderneming.

Ondernemers:
Een belangrijke taak van een ondernemer is om overzicht te houden. Dat geldt ook voor de financiën. Toch ontbreekt het de gemiddelde ondernemer aan de juiste informatie. Dekens Administratie kan een volledig pakket van diensten aanbieden, zoals het verwerken van de administratie en salarisadministratie en het opstellen van jaarrekeningen en rapportages. Tevens kunnen wij voor u de belastingaangifte verzorgen.
Kunt u, als bedrijf, wel eens wat hulp gebruiken? Tijdelijk een administrateur nodig? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Particulieren:
De tijd van ‘even een belastingbiljet invullen’ ligt helaas achter ons. Juist op het moment dat u denkt het onder de knie te hebben, verandert de fiscale wetgeving weer. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Dekens Administratie verzorgt graag uw belastingaangifte.

Met deze site willen wij u kennis laten maken met ons administratiekantoor. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie of een afspraak. Wij zullen u graag van dienst zijn. Door hier te klikken krijgt u diverse mogelijkheden om ons te bereiken.